11.3 C
München
miercuri, octombrie 23, 2024

Fanii chinezi K-pop calatoresc în Hong Kong pentru a se sustrage interdicției de conținut provenit din Coreea de Sud, ban care este instituit neoficial pe teritoriul Chinei

Must read

HONG KONG (Kyodo) – Cu relația dintre China și Coreea de Sud tensionată în ultimii ani, fanii K-pop din China continentală s-au înghesuit în Hong Kong pentru a se sustrage interdicției neoficiale de la Beijing asupra conținutului cultural sud-coreean.

În ultimul an, regiunea semiautonomă chineză a găzduit o varietate de concerte și evenimente K-pop, inclusiv festivalul de muzică major K-CON și spectacole ale grupurilor de idoli SHINee și F.T. Insulă.

La începutul lunii septembrie, mii de fani dedicați din toată China au participat la un concert al grupului K-pop Super Junior în Hong Kong, arătând un angajament neclintit față de idolii lor, chiar dacă orașul s-a luptat cu cel de-al doilea cel mai puternic ciclon tropical din lume în acest an.

„Pot să vină la Shanghai? Ultima dată când v-am văzut a fost când eram încă student, iar acum lucrez. Când voi putea să vă văd pe toți?” a întrebat un fan chinez într-o postare pe rețelele sociale.

The Mainichi : Chinese K-pop fans turn to Hong Kong to evade S. Korean content ban

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Manila | Filipine

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura